Υπάρχουν άπειρα θέματα που πρέπει να προσέξει κανείς οργανώνοντας τον γάμο του.. Το νυφικό, η επιλογή κτήματος, ο στολισμός, αλλά και τόσα άλλα…           Η γαμήλια τούρτα είναι ένα ζήτημα που μπορεί να δείχνει δευτερεύον, αλλά μπορεί να είναι αυτό, που θα κάνει τη διαφορά!

Γεύσεις, χρώματα, σχήματα, στολισμός, είναι αναρίθμητα τα στιλ! Η τούρτα σας θα πρέπει να είναι όμορφη οπτικά, αλλά οπωσδήποτε και …γευστικά!           Απαραίτητα συστατικά: το γούστο σας, η προσωπική σας πινελιά, η ικανότητα και έμπνευση του ζαχαροπλάστη σας!

Συγκεντρώσαμε για εσάς, τις πιο εντυπωσιακές γαμήλιες τούρτες, σύμφωνα με τα trends του 2017!

1.«Μαρμάρινες» τούρτες

Οι τούρτες που δίνουν οπτικά την ψευδαίσθηση «μαρμάρινης υφής», είναι ο ορισμός της κομψότητας! Αν ο γάμος σας είναι κλασσικός και μεγαλοπρεπής, τολμήστε το!

2. «Ορυκτές» τούρτες

Πολύ πρωτότυπες, οι γαμήλιες τούρτες με σχηματισμούς ορυκτών πετρωμάτων, είναι η τελευταία τάση! Δύσκολη αποστολή για τον ζαχαροπλάστη σας, θα κλέψει όμως τις εντυπώσεις των καλεσμένων σας!

3.«Μεταλλικές» τούρτες

Γυαλιστερές, πολυτελείς, λαμπερές! Οι τούρτες με μεταλλικές λεπτομέρειες, αποτελούν την καλύτερη επιλογή, για γάμους με χρυσό ή ασημένιο θέμα!

4.Τούρτες με «πέπλα»

Θα ταιριάζουν απόλυτα με τα πέπλα του νυφικού σας! Αν ο γάμος σας είναι ρομαντικός, αυτή η τούρτα με τα «πέπλα» στο περίβλημά της είναι ό,τι πρέπει!

5. «Watercolour» τούρτα

Η τούρτα που δείχνει ζωγραφισμένη στο χέρι με «νερομπογιά», εκτός από πολύ ιδιαίτερη και «arty», είναι η καλύτερη επιλογή για έναν εναλλακτικό- παραδοσιακό γάμο.

6.Rustic τούρτες

Εντάξει, το rustic είναι η μεγαλύτερη τάση στους γάμους! Γιατί να μην συμπεριλάβετε και την τούρτα σας, στο θέμα αυτό;

7. Μονόγραμμα

Δώστε προσωπικό τόνο στη γαμήλια τούρτα σας, με τα αρχικά σας γράμματα! Πολύ ρομαντικό, αλλά και αρχοντικό ταυτόχρονα!

8. Macarons

Trendy, Chic και παιχνιδιάρικο! Πολύ μεγάλο trend για το 2017, είναι η γαμήλια τούρτα με macarons στο εξωτερικό της περίβλημα!

9. Τετράγωνες τούρτες

Η πλειοψηφία είναι στρογγυλή! Κάντε τη διαφορά με μία old- school, τετράγωνη τούρτα!

10. Naked τούρτες

Πολύ εντυπωσιακές τούρτες, μέσα στην απλότητά τους! Επιλέξτε τις, για rustic η country style γάμους.

 

11. «Βιτρό» Τούρτα

Αν θέλετε να εντυπωσιάστε με τα σχέδια και τα χρώματα της τούρτας σας, επιλέξτε μία «βιτρό»- διακοσμημένη γαμήλια τούρτα. Ταιριάζει με όλα!

12. Μικρή τούρτα- Μεγάλο Topper

Είναι τάση οι μικρές γαμήλιες τούρτες. Αν προσθέσετε και ένα μεγάλο topper στην κορυφή τους, τότε έχετε μία πολύ χαριτωμένη τούρτα!

13. Μαργαριταρένια Τούρτα

Αν ο γάμος σας είναι πολυτελής, glamorous, γυαλιστερός, υπερβολικός και φορτωμένος λάμψη, επιλέξτε μία τούρτα γεμάτη ασημένιες και  μαργαριταρένιες λεπτομέρειες! Θα εντυπωσιάσετε σίγουρα!

14. Ασύμμετρη τούρτα

Γιατί να περιοριστείτε στα σταθερά όρια και τις συμμετρικές γραμμές! Επιλέξτε μία ασύμμετρη γαμήλια τούρτα! Πολύ μεγάλη τάση για φέτος!

15. Ombre τούρτα

Τάση στα μαλλιά- τάση και στα γλυκά! Πολύ εντυπωσιακή ombre χρωματιστή ροζ γαμήλια τούρτα!

16. Λουλουδάτες τούρτες

Για πολύ ρομαντικές νύφες, γαμήλιες τούρτες με λουλούδια. Πάντα επίκαιρες, πάντα εντυπωσιακές, πάντα ξεχωριστές!