Παντρευόμαστε! Και τώρα, από πού ξεκινάμε; Που θα βρω το νυφικό μου; Πώς να κάνω το στολισμό στην εκκλησία; Ποιο κτήμα να κλείσω; Πόσοι καλεσμένοι επιβεβαίωσαν; Ποιος θα πάει το ρύζι στην εκκλησία; Μπορώ αλήθεια να τα κάνω όλα αυτά μόνη μου; …Πανικέ, καλώς ήρθες!

Η αλήθεια είναι ότι η προετοιμασία ενός γάμου, μπορεί να φανεί… αρκετά απαιτητική: Τ Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους: σε αυτήν κατά μέσο όρο εμπλέκονται 20 κατηγορίες επαγγελματιών γάμου, χρειάζονται τουλάχιστον 5 μήνες προετοιμασίας και 10-12 ώρες απασχόλησης εβδομαδιαίως. Επιπρόσθετα, το ζευγάρι θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο, όχι μόνο τις καθημερινές, αλλά και τα σαββατοκύριακα, για έρευνα αγοράς, ραντεβού, προσφορές, τηλεφωνήματα, κτλ. Άσε που θα πρέπει να σκεφτεί οικονομικές, αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερες και πρωτότυπες λύσεις για τη διακόσμηση, σύμφωνα με τα γούστο του. Αρκετή δουλειά για μία άπειρη νύφη, δεν νομίζετε;

Από τη στιγμή που πήρες την απόφαση να παντρευτείς θα πρέπει να θέσεις και το εξής ερώτημα στον εαυτό σου: Μπορείς να διαχειριστείς την οργάνωση του γάμου σου; Η ιδέα του γάμου, δεν θα πρέπει να σας στρεσάρει, αλλά να σας χαροποιεί. Αν η εφαρμογή Ατζέντα Γάμου, σας βοηθά μεν, αλλά δεν είναι αρκετή για εσάς που πραγματικά έχετε ελάχιστο χρόνο να διαθέσετε, σας προτείνουμε να καλέσετε τις “ειδικές δυνάμεις”! Απευθυνθείτε σε έναν έμπειρο Wedding Planner! Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, ο λόγος για να σας πείσουμε,  δεν είναι μόνο ένας…

Λιγότερα χρήματα!

Τον wedding planner ακολουθεί η φήμη της πολυτελούς υπηρεσίας, που στοιχίζει αρκετά χρήματα και ανεβάζει το budget. Αυτή η φήμη όμως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντιθέτως, η μεσολάβηση ενός wedding planner μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα, γιατί ο ίδιος ξέρει σε ποιους επαγγελματίες θα πρέπει να απευθυνθεί, ανάλογα με το budget που εσείς έχετε ορίσει. Γνωρίζετε έτσι από την αρχή, πόσο θα κοστίσει ο γάμος σας, χωρίς να αποκλίνετε καθόλου!

Περισσότερος χρόνος-Λιγότερο άγχος

Αντί να αναλάβετε χρέη γραμματέα εσείς και η μαμά/ πεθερά/ θεία/ ξαδέρφη/ φίλη, αναζητώντας επαγγελματίες μέσα από συστάσεις γνωστών, συγκρίνοντας τιμές, προσφορές και σχέδια, μπορείτε απλά να αναθέσετε όλο αυτό το χρόνο στον Wedding Planner σας, ενώ εσείς απλά χαλαρώνετε. Έτσι δεν αλλάζει δραματικά η καθημερινότητά σας πριν το γάμο, αλλά μπορείτε να πάτε όπως κάνετε κάθε μέρα, στη δουλειά σας ανεπηρέαστη, και να πιείτε έναν καφέ το απόγευμα με την Wedding Planner σας,  ώστε να ενημερωθείτε για την πορεία των ετοιμασιών.  Αφήστε που  θα εξοικονομήσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο, με το έτερον ήμισυ!

Καλαίσθητος γάμος

Μην πονοκεφαλιάζετε με χρώματα και σχέδια ψάχνοντας μόνη σας στα τυφλά το concept και τη παλέτα του γάμου σας, ενώ μπορείτε απλώς  να περιγράψτε αυτό που έχετε ονειρευτεί στον Wedding Planner σας. Έχει εμπειρία και είναι γνώστης των τάσεων και της μόδας! Θα σας προτείνει ιδέες και τάσεις που ταιριάζουν στο στιλ σας! Ακόμα και αν δεν έχετε τη παραμικρή ιδέα του πως θέλετε να κάνετε αισθητικά το γάμο σας, ο planner θα στήσει το concept των ονείρων σας.

Να απολαύσεις το γάμο σου!

Μπορείτε όλοι να χαρείτε την ημέρα του γάμου σας ξέγνοιαστοι, αντί να τρέχετε δεξιά-αριστερά με διάφορες δουλειές και καθήκοντα! Μπορεί οι συγγενείς να έχουν όλη τη καλή διάθεση και να προθυμοποιούνται να βοηθήσουν, όμως γιατί να στερηθούν την ευκαιρία να είναι δίπλα στο ζευγάρι την μία και μοναδική ημέρα που παντρεύονται;  O Wedding Planner μπορεί να αναλάβει όλα εκείνα που θα χρειαστεί να γίνουν, με υπευθυνότητα και συνέπεια!

Για τις μικρολεπτομέρειες (που τελικά αποδεικνύονται μεγάλες!)

Δεν χρειάζεται να ανησυχήσεις για το αν θα είναι έτοιμες οι μπομπονιέρες και ποιος θα τις μεταφέρει στην εκκλησία,  ή αν τα λουλούδια θα είναι όπως πρέπει, σύμφωνα με τη διακόσμηση. Επίσης δεν χρειάζεται να αγχωθείς για το αν θα κάτσουν όλοι οι καλεσμένοι στις σωστές θέσεις ή αν μάζεψε κάποιος τα δώρα, για να μην χαθούν. Ο Wedding Planner θα φροντίσει για όλα τα μικρά-μεγάλα θέματα του γάμου σου!

Απρόοπτα; No worries

Έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν ότι και στους καλύτερους γάμους, πάντα, κάτι θα πάει στραβά. Κάτι μπορεί να προκύψει ή κάποιος μπορεί να κάνει κάποιο λάθος, δημιουργώντας κάποιο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα. Επειδή δεν θέλουμε να τρέχεις με το νυφικό, να διορθώσεις το κάθε τι, ο Wedding Planner θα έχει φροντίσει να προνοήσει για τα πάντα, ώστε όλα να πάνε ρολόι!

O WP είναι με το μέρος σου

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ενός γάμου θα ακούσεις πολλά από την οικογένεια, για το πώς πρέπει να οργανώσεις το κάθε τι ή το τι να διαλέξεις. Οι συμβουλές ή οι παραινέσεις μπορεί μάλιστα, να οδηγήσουν σε διαφωνίες ή ακόμα και καυγάδες! Ένας Wedding Planner μπορεί να σε βοηθήσει να διαχειριστείς τέτοιες κρίσεις, αλλά και να σε προστατέψει από τις πολλές γνώμες και επιρροές. Η προετοιμασία του γάμου θα είναι μία αποκλειστικά, μεταξύ σας υπόθεση!

Destination Weddings

Αν θέλεις να κάνεις το γάμο σου σε κάποια μακρινή τοποθεσία, είτε σε εκείνο το ρομαντικό νησί που γνωριστήκατε εκείνο το καλοκαίρι, είτε στον τόπο καταγωγής σου, που πηγαίνετε σπάνια, αλλά έχει ιδιαίτερη σημασία για εσένα, θα χρειαστείς οπωσδήποτε βοήθεια από έναν Wedding Planner, για να οργανώσεις “από απόσταση” το γάμο σου!

Αν σε πείσαμε ότι ένας Wedding Planner είναι απαραίτητος αλλά και αναντικατάστατος, κλείσε τώρα τον δικό σου “φύλακα άγγελο”, που θα σε βοηθήσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής σου! Κατέβασε την Ατζέντα Γάμου δωρεάν στο κινητό σου και βρες τον Wedding Planner που σου ταιριάζει!

================================================================================================

 

Ο οίκος νυφικών Χουντάλα σας καλωσορίζει στον χώρο του με τις τελευταίες τάσεις τις μόδας. Έχοντας πολυετή πείρα και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, είναι δίπλα σας ώστε να πραγματοποιήσετε τον γάμο σας από τα Α ως το Ω. Νυφικές δημιουργίες από μεταξωτά & αέρινα υφάσματα, γαλλικές δαντέλες και satin mikado, με κομψές λεπτομέρειες και αξεσουάρ. Νυφικά σε όλα τα στιλ και γραμμές για απαράμιλλη κομψότητα και προσιτή πολυτέλεια. Η wedding planner μας θα επιμεληθεί όλες τις λεπτομέρειες του γάμου σας. Ξεχωριστοί ανθοστολισμοί για την εκκλησία και την δεξίωση με ιδιαίτερα αντικείμενα και λουλούδια. Περίτεχνες μπομπονιέρες, γευστικά κουφέτα και πρωτότυπα προσκλητήρια. Μοναδικά Candy Bar & βαπτιστικά πακέτα.   

Εθνικής Αντιστάσεως, 121 Νέα Φιλαδέλφεια, 2102514501, www.xountala.gr, info@xountala.gr, 2102514501

 

Οι Χίλιες Χαρές δημιουργήθηκαν από ανθρώπους με γούστο και αισθητική για να ομορφύνουν τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Στις Χίλιες Χαρές θα βρείτε οτιδήποτε αφορά το γάμο και τη βάπτιση, όπως χειροποίητες μπομπονιέρες και προσκλητήρια, λαμπάδες, στέφανα.Επίσης οι Χίλιες Χαρές αναλαμβάνουν για εσάς τη διακόσμηση και οργάνωση της εκδήλωσης σας. Στόχος μας η δική σας χαρά να προστεθεί στις Χίλιες δικές μας Χαρές!

Μανιακίου 44, Πετρούπολη, 2105061859, 6945083543, www.xiliesxares.gr, xiliesxares@gmail.com

 

 

   H πιο ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών γάμου έρχεται από το fey’s style και την Φαίη Σπανού. Ετοιμαστείτε να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε όλα τα προβλήματα που ένας γάμος σίγουρα έχει. Το easy wedding έρχεται να σας λύσει τα χέρια καθώς θα αναλάβει ότι χρειάζεστε για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας, καθώς σε εμάς θα βρείτε ότι μπορεί να χρειαστείτε, με τους πιο έμπειρους και επαγγελματίες συνεργάτες στο χώρο του γάμου και φυσικά σε ειδικές, μόνο για εμάς, τιμές! Με εμάς δίπλα σας το όνειρο σας θα γίνει πραγματικότητα!

Κουμουνδούρου 42, Άλιμος, 2130367259 6932250466, www.feysstyle.gr, feysstyle2016@gmail.com

 

 Η “The Glam in the City” παρέχει υπηρεσίες ποιότητας στον τομέα της Διοργάνωσης Εκδηλώσεων εταιρικού, κοινωνικού και ιδιωτικού χαρακτήρα καθώς και special events & parties. Η εμπειρία μας στο χώρο της Διοργάνωσης και Δημοσίων Σχέσεων έχει διαμορφωθεί μέσω της συνεργασίας μας με μεγάλες εταιρείες κύρους. H “The Glam in the City” δημιουργεί το σκηνικό που ονειρεύεστε για το γάμο σας, την βάφτιση του παιδιού σας, την προσωπική ή επαγγελματική σας δεξίωση! Να σας ενημερώσουμε ότι σαν Εταιρία Διοργάνωσης καλύπτουμε και τον τομέα του Επιχειρηματικού Δώρου όπου μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της Εταιρίας σας προς άλλους πελάτες ή Εταιρίες με ειδικές κατασκευές, δώρα και πολύ premium προϊόντα είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε εταιρικό επίπεδο. Ιδιαιτέρα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε είναι η υψηλή ποιότητα και αισθητική, η άψογη εξυπηρέτηση. Μια ολόκληρη ομάδα από στυλίστες, διακοσμητές, art a la table δουλεύει για την εκδήλωση σας. Μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας για να ενημερωθείτε για το εύρος των δυνατοτήτων μας, παροχών και λειτουργιών μας.

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 39, Γλυφάδα, www.weddings2greece.com theglaminthecity@gmail.com, 2114093422, 6980130942