Η Ατζέντα Γάμου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία, για 2η συνεχόμενη χρονιά, στην έκθεση Euro Wedding & More 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Marousi.

Η εταιρία μας υποδέχθηκε και φέτος, πλήθος επισκεπτών αλλά και επαγγελματιών γάμου με μεγάλο ενδιαφέρον, στο περίπτερό της, όπου με tablet, φυλλάδιο και κινητό στο χέρι, η ομάδα μας έκανε επίδειξη της εφαρμογής μας. Και όχι μόνο αυτό… Το περίπτερο μας είχε τη τιμητική του, καθώς οι επισκέπτες μπορούσαν να γευτούν κρασιά του ομίλου Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, αλλά και να… ξεδιψάσουν με Green Cola.

 

 

 

Τέλος η Ατζέντα Γάμου, σε συνεργασία με επαγγελματίες γάμου της Άνδρου, δημιούργησε το Andros Wedding Map, έναν χάρτη-οδηγό για το γάμο στο όμορφο Κυκλαδονήσι, τον οποίο οι μελλόνυμφοι μπορούσαν να βρουν σε αποκλειστικότητα, μόνο  στο περίπτερο μας στη Helexpo!

 

 

 

 

 

Ήταν ένα τριήμερο με πολύ θετική ενέργεια και μεγάλο ενδιαφέρον για την εταιρία μας, καθώς η επαφή μας με τον κόσμο και τους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και τα σχόλια των χρηστών μας, μας έδωσε τη δύναμη να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, αλλά και να εξελιχθούμε περαιτέρω πάνω στο project της εφαρμογής για την Οργάνωση Γάμου, που πρώτη λάνσαρε η Ατζέντα Γάμου

 

 

 

Για το τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη, τους μεγάλους χορηγούς της εταιρίας μας: Ελληνικά Κελλάρια Οίνων – Δ. Κουρτάκης Α.Ε., GREEN COLA HELLAS A.E., και τη Ναυτιλιακή εταιρία Golden Star Ferries, όπως επίσης και την διοργανώτρια εταιρία της έκθεσης, Status Εκθεσιακή, για τη φιλοξενία.

Επόμενο ραντεβού στην Euro Wedding & More 2019!