4 Οκτωβρίου σήμερα: Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων! Αν μοιράζεστε το ίδιο σπίτι με μία μαλλιαρή γατούλα, ή ένα πανέξυπνο σκυλάκι, ή ακόμη και αν κοιμάστε τα βράδια αγκαλιά με το αγαπημένο σας κουνέλι, τότε το άρθρο αυτό, είναι για σας!

Αποφασίσατε να παντρευτείτε. Γιατί να λείπει από το γάμο σας, το αγαπημένο σας κατοικίδιο; Ας μην ξεχνάμε, ότι τα ζωάκια μας, είναι ισάξια μέλη της οικογένειάς μας, όπως τα ξαδέρφια ή τα αδέρφια μας. Αν δεν θα μπορούσατε να αποκλείσετε κάποιον από αυτούς από το γάμο σας, γιατί να λείπει  το αγαπημένο σας τετράποδο;

Αφήστε που τα τελευταία χρόνια, οι περισσότεροι γάμοι, τείνουν να σπάνε τα κλισέ και τα ζευγάρια να επιλέγουν γάμους …«διαφορετικούς».  Γάμους μοναδικούς που να μην μοιάζουν με κανέναν άλλο, για να εκφράζουν τη, δική τους και μόνο, μοναδική αγάπη και ένωση. Αν θέλετε να αφήσετε τη προσωπική σας σφραγίδα στο γάμο σας, αλλά και τις πιο χαριτωμένες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας, κάντε το ζωάκι σας… παρανυφάκι!  Μπορείτε λοιπόν, όχι μόνο να καλέσετε το αγαπημένο σας κατοικίδιο στο γάμο, αλλά να του προσδώσετε και ένα σημαντικό ρόλο, σε αυτόν! Διαβάστε παρακάτω για να πάρετε μερικές ιδέες!

1.Πρώτα από όλα, για να φτάσετε… στο γάμο, μπορείτε να αναθέσετε στο ζωάκι σας, τον ειδικό ρόλο του αγγελιοφόρου! Κάντε της πρόταση γάμου, μέσω της αγαπημένης της γατούλας! Και πιστέψτε μας, δεν θα μπορέσει να σας αρνηθεί τη πρόταση!

2. Φτάσαμε αισίως στο γάμο! Μην παραλείψετε να ντύσετε τον τετράποδο φίλο σας, όπως επιβάλλει η περίσταση: δηλαδή με κάθε επισημότητα! Αν είναι αρσενικό, μπορείτε να του φορέσετε παπιγιόν ή κάποια γραβάτα. Υπάρχουν ακόμη και ειδικές γκέτες που μπορείτε να βρείτε! Αν είναι θηλυκό, μπορείτε να του βάλετε μία χαριτωμένη τουτού, ένα φιόγκο ή μία σύνθεση λουλουδιών! Προσέξτε μόνο τα λουλούδια να μην είναι φυσικά, για να μην ερεθίσετε την όσφρησή, του μικρού σας φίλου!

3. Αναθέστε τους ένα ρόλο στο γάμο! Μπορεί να είναι η παράνυμφος ή ο βοηθός του κουμπάρου! Μπορεί ακόμη, να είναι ο αγαπημένος σας σκύλος, αυτός που θα συνοδέψει στην εκκλησία! Δώστε τους το καλαθάκι με το ρύζι και τα ροδοπέταλα για να μοιραστεί στο κόσμο.  Να αναμένετε φυσικά, να κλέψει το ζωάκι σας τις εντυπώσεις την ημέρα του γάμου σας!

Κανένα ζωάκι δεν είναι αξεσουάρ! Αν αποφασίσετε να έχετε τον καλύτερό σας φίλο δίπλα σας στο γάμο σας, επιβάλλεται να το κάνετε υπό προϋποθέσεις! Τι θα πρέπει να προσέξετε:

  1. Προσλάβετε έναν εκπαιδευτή σκύλων για λίγες ώρες, ή αναθέστε σε έναν φίλο σας που γνωρίζει το ζωάκι σας, να το προσέχει, ώστε να υπάρχει κάποιος που θα ελέγχει τη συμπεριφορά του, οτιδήποτε μπορεί να προκύψει. Όσο ήρεμο και να είναι το σκυλάκι σας, με τόσο κόσμο τριγύρω, ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί.
  2. Λάβετε υπόψη σας το χαρακτήρα του. Αν το ζωάκι σας, είναι επιθετικό ή φοβισμένο, μην το εκθέσετε σε τόσο άγνωστο κόσμο. Μπορεί να τρομάξει και να γίνει επιθετικό ή ακόμη και να το σκάσει.
  3. Μην ταλαιπωρήσετε το σκυλάκι σας. Φροντίστε να γυρίσει νωρίς στο σπίτι, για να κοιμηθεί, πριν το γαμήλιο πάρτι. Φυσικά, μην το ζορίσετε ιδιαίτερα, για χάρη μερικών στημένων φωτογραφιών.
  4. Ενημέρωσε την εκκλησία και τους επαγγελματίες του γάμου σου, για τη παρουσία του σκύλου, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως! Να έχετε στο νου σας, ότι εντός της εκκλησίας, απαγορεύεται να εισέλθει το ζωάκι.
  5. Ταΐστε το ζωάκι σας τουλάχιστον 5 ώρες πριν το γάμο, ώστε να μην πεινάσει, αλλά και να μην νυστάξει από το φαγητό. Θυμηθείτε να έχετε μαζί το νεράκι του, σε περίπτωση που διψάσει.

Τολμήστε να συμπεριλάβετε το κατοικίδιό σας στο γάμο σας! Μην ξεχνάτε ότι ο καλύτερός σας φίλος, διαισθάνεται τα πάντα! Το ζωάκι σας, θα περάσει υπέροχα, γιατί πολύ απλά, θα βλέπει εσάς ευτυχισμένους!