Χαμένες ανάμεσα σε αμέτρητα σχέδια και στιλ νυφικών, οι μέλλουσες νυφούλες αναζητούν εναγωνίως το ένα, το σωστό νυφικό, που θα ταιριάζει στο δικό τους σωματότυπο!

Άλλωστε είναι το σημαντικότερο φόρεμα της ζωής τους, το οποίο οφείλει να κρύψει τις ατέλειες και θα αναδείξει τα δυνατά τους σημεία!

Νύφες! Μην πονοκεφαλιάζετε άλλο! Αφήστε τις ανησυχίες και το άγχος κατά μέρος, γιατί η Ατζέντα Γάμου ετοίμασε για εσάς έναν οδηγό, που θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στο τέλειο νυφικό για τον δικό σας, μοναδικό σωματότυπο.

 

 

Κλεψύδρα

Στενή και έντονα τονισμένη μέση, φαρδείς ώμοι και γοφοί! Σαν μια άλλη Kim Kardashian ή Beyonce! Το ιδανικό νυφικό για εσάς είναι:
Γοργονέ- Α-γραμμή- ή ένα εφαρμοστό νυφικό σε ίσια γραμμή.

Mermaid- Α-γραμμή- Ίσια γραμμή

 

Ψηλή και αδύνατη

Το σώμα σας είναι ψιλόλιγνο και χωρίς καμπύλες και μοιάζει σαν να έχει ορθογώνιο σχήμα: Η μέση και οι γοφοί είναι ευθυγραμμισμένοι. Το ιδανικό νυφικό για εσάς είναι:
ένα νυφικό σε ίσια γραμμή- γοργονέ ή ένα νυφικό Ball Gown (τούρτα) με τούλι.

Ίσια γραμμή – Mermaid – Ball Gown

Μικρόσωμη

Αν είστε αδύνατη και ο σωματότυπός σας χαρακτηρίζεται από χαμηλό ύψος, τότε ένα νυφικό σε ίσια γραμμή,  ένα νυφικό σε Α- γραμμή ή ένα νυφικό Αμπίρ, είναι η καταλληλότερη επιλογή! Μπορείτε ακόμη να τολμήσετε και ένα κοντό ή ένα μίνι νυφικό!

Ίσια γραμμή – Α- γραμμή – Αμπίρ

Μήλο

Τι σημαίνει σωματότυπος μήλο; Στενοί ώμοι και φαρδιά μέση και γοφοί. Το ιδανικό νυφικό εδώ, είναι στενό στους ώμους ενώ ανοίγει κατεβαίνοντας: Α-γραμμή, Ball Gown ή Αμπίρ!

 Α-γραμμή – Ball Gown – Αμπίρ

Αχλάδι

Στενοί ώμοι και μέση και μεγάλοι γοφοί. Το ιδανικό νυφικό για εσάς, είναι στενό στους ώμους ενώ ανοίγει κατεβαίνοντας: Α-γραμμή, Ball Gown (τούρτα) ή Αμπίρ.

 Α-γραμμή – Ball Gown – Αμπίρ

Με καμπύλες

Έχετε έντονες καμπύλες ή παραπανίσια κιλά; Το ιδανικό νυφικό για εσάς είναι σε Α- Γραμμή ή Αμπίρ.

Α-γραμμή  – Αμπίρ

Ψάχνεις το ιδανικό νυφικό για εσένα; Κατέβασε τώρα δωρεάν την Ατζέντα Γάμου στο κινητό σου και βρες επιλεγμένους Οίκους Νυφικών, που θα σχεδιάσουν το τέλειο νυφικό φόρεμα, για να εντυπωσιάσεις!