Ζεστά χρώματα, βαθύ κόκκινο, πράσινο, λαδί και το πάντα διαχρονικό απόλυτο minimal λευκό του χιονιού. Αλεξανδρινά, γκι, κουκουνάρια και κάστανα. Λαμπάκια, κεριά, λαχταριστή σοκολάτα, ζεστό κρασί, μυρωδιές από κανέλα και γαρύφαλλο, ξύλινο ντεκόρ, γούνες, ζεστά καρώ υφάσματα, σικάτα μακρυμάνικα νυφικά. Ποιος είπε ότι μόνο το καλοκαίρι γίνονται ωραίοι γάμοι; 

Εμάς στην Ατζέντα Γάμου, μας αρέσει πολύ η ιδέα του χειμωνιάτικου γάμου!  Και δεν μας αρέσει μόνο, λόγω (προσωπικού ίσως) γούστου, αλλά και λόγω ευκολίας! Τι εννοούμε; Είναι η οικογενειακή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, είναι ότι όλοι σου οι φίλοι είναι στο κλεινόν άστυ και δεν έχουν φύγει κάπου για διακοπές, είναι ότι δεν έχεις πολλές επιλογές λόγω καιρού, είναι ότι δεν έχεις να σκεφτείς plan B, αλλά ο κλειστός χώρος στη δεξίωση είναι μονόδρομος, είναι ότι μπορείς να πετύχεις πιο χαμηλές τιμές, είναι ότι ο χειμωνιάτικος γάμος, πως να το κάνουμε… σπανίζει!

Εσύ δεν θες να πρωτοτυπήσεις; Ακόμα δεν σε πείσαμε; Ετοιμάσου να να ερωτευτείς με τον χειμωνιάτικο γάμο, με τις ιδέες που συγκέντρωσε η Ατζέντα Γάμου για σένα!

 

Στολισμός 

    

Νυφική Ανθοδέσμη

 

Μενού- Welcome treats

Γλυκά

    

 

Μπομπονιέρες

     

 

Νύφη

Προσκλητήριο

     

 

Τούρτα

 

Season’s Specials!