Αν θέλετε ο γάμος σας να αποπνέει αίγλη και κομψότητα από τα παλιά, τότε το αρχοντικό νησί της Άνδρου αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς!  Η ναυτική του ιστορία και παράδοση, αλλά και το κοσμοπολίτικο περιβάλλον, συνθέτουν έναν ιδανικό προορισμό, για γάμους υψηλών προδιαγραφών…

Η Ατζέντα Γάμου σας προτείνει το υπέροχο Micra Anglia Boutique Hotel στη Χώρα της Άνδρου για τη δεξίωση και το μυστήριο του γάμου σας!

«Μικρά Αγγλία» ήταν το δεύτερο όνομα με το οποίο έγινε γνωστό το νησί της Άνδρου, στα τέλη του 19ου αιώνα, όταν στο νησί αναπτυσσόταν η ναυτιλία και εδραιώνονταν οι γνωστές εφοπλιστικές οικογένειες. Ήταν τότε που στη Χώρα της Άνδρου χτίστηκαν τα χαρακτηριστικά μεγαλοπρεπή νεοκλασσικά σπίτια και επαύλεις, σύμφωνα με τα πρότυπα των ευρωπαϊκών χωρών.

Επηρεασμένο από το πνεύμα εκείνης της εποχής, το Micra Anglia Boutique Hotel, διατηρεί και μεταφέρει στο σήμερα όλα εκείνα τα στοιχεία και το άρωμα της αριστοκρατίας, που έφερε η ναυτική παράδοση στην Άνδρο. Διατηρεί όλη την απόκοσμη αλλά και ρομαντική αύρα ενός ξακουστού παρελθόντος, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εξαίρετες υπηρεσίες διαμονής σε ένα καλαίσθητο και εκλεπτυσμένο χώρο. Το ξενοδοχείο σχεδιάστηκε λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την ιστορία του κτιρίου, την ξεχωριστή αρχιτεκτονική του και κάθε άνεση που απαιτεί ο μοντέρνος ταξιδιώτης για μια υπερβατική εμπειρία, μια σύνδεση ανάμεσα στο σήμερα και την ειδυλλιακή Άνδρο του χθες.

Το Micra Anglia Boutique Hotel αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για να φιλοξενήσει τόσο την τέλεση του μυστηρίου όσο και τη δεξίωση του γάμου σας. Στη  μεγαλοπρεπή έπαυλη και τον υπέροχο κήπο του μπορείτε να ζήσετε ένα ρομαντικό και κομψό γάμο, που θα σας μείνει αξέχαστος.  Εξυψώστε την γαμήλια εμπειρία σας με την αριστοκρατική γοητεία του Micra Anglia Boutique Hotel στην Άνδρο!

Από μια μαγευτική τελετή στον κήπο με τον αέρα της παλιομοδίτικης μεγαλοπρέπειας σε μια οραματική δεξίωση με άποψη, στυλ και εκλεπτυσμένες γεύσεις, ο γάμος σας στη Μικρά Αγγλία θα είναι σίγουρα ένα αξιομνημόνευτο γεγονός, που θα θαυμάσουν και θα λατρέψουν οι συγγενείς και οι φίλοι σας.

Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους του Micra Anglia για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διοργάνωση του τέλειου γάμου ή οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης που θέλετε να διοργανώσετε, καθώς και για τα διαθέσιμα πακέτα για τη φιλοξενία νεόνυμφων ή προσκεκλημένων.  Βρείτε περισσότερα στοιχεία, στην εφαρμογή Ατζέντα Γάμου και στο πεδίο Επαγγελματίες- Δεξίωση- Αίθουσα Δεξιώσεων.

Χώρα Άνδρου, τηλ. 2282022207

 www.micra-anglia.gr

 info@micra-anglia.gr 

Fb: Micra Anglia-Boutique Hotel Andros,

Instagram: micraanglia

Τwitter: Micra Anglia Hotel